ʻO ka mea maʻi nui loa i ka mōʻaukala olakino Pelekane e hoʻomanaʻo i ka 22,000 poʻe i loaʻa i ka maʻi e ka niho niho

Wahi a ka British "Guardian" i hōʻike ʻia ma Nowemapa 12 2021, ma kahi o 22,000 mau mea maʻi niho ma ʻEnelani i mālama pono ʻole ʻia e kā lākou mau niho niho i ke kaʻina hoʻomalu maʻi a ua koi ʻia e hōʻike i nā hopena o nā hoʻokolohua no COVID-19, HIV, Hepatitis B a me Hepatitis. C nā mea hoʻomaʻi.Wahi a nā nūpepa haole, ʻo kēia ka mea maʻi hoʻomanaʻo nui loa i ka mōʻaukala o ka lāʻau lapaʻau Pelekane.
Wahi a nā hōʻike, ke hoʻāʻo nei ka National Health Service o ʻEnelani e nānā i nā maʻi niho i mālama ʻia e ke kauka niho Desmond D'Mello.Ua hana ʻo Desmond i kahi keʻena niho ma Debrok, Nottinghamshire no 32 mau makahiki.
Ua ʻōlelo ka National Health Service o ʻEnelani ʻaʻole ʻo Desmond iā ia iho i loaʻa i ka maʻi maʻi i lawe ʻia i ke koko a no laila ʻaʻohe pilikia o ka loaʻa ʻana iā ia.Eia nō naʻe, ua hōʻoia ka hoʻomau ʻana o nā noiʻi ua loaʻa paha i ka mea maʻi i mālama ʻia e ke kauka niho i ka maʻi maʻi i lawe ʻia i ke koko no ka mea ua uhai pinepine ka niho niho i nā kūlana hoʻomalu cross-infection i ka wā e mālama ai i ka mea maʻi.
Ua hoʻonohonoho ka National Health Service o ʻEnelani i kahi laina kelepona i hoʻolaʻa ʻia no kēia mea.Ua kōkua kahi keʻena olakino kaiaulu ma Arnold, Nottinghamshire, i nā maʻi i hoʻopilikia ʻia e ka hanana.
Ua kāhea ʻo Nottinghamshire Medical Chief Piper Blake i nā poʻe maʻi niho āpau i mālama ʻia me Desmond i nā makahiki he 30 i hala iho nei e hoʻopili i ka National Health Service System no nā hoʻokolohua a me nā hoʻāʻo koko.
I ka makahiki i hala aku nei, ma hope o ka hōʻoia ʻana ua loaʻa ka maʻi niho i ka maʻi HIV, ua hoʻopili ke keʻena olakino Pelekane i nā maʻi 3,000 āna i mālama ai a noi koke iā lākou e hana i kahi hōʻike HIV manuahi e hōʻoia ai inā ua maʻi lākou.
Ua lilo nā keʻena niho i kumu o ka maʻi.Ua nui na mea mua.Ua hōʻike ʻia kekahi mau mea hoʻolaha ma Malaki i ka makahiki i hala ua loaʻa i kahi niho niho ma ka mokuʻāina ʻo Oklahoma o ʻAmelika ka pilikia o ka loaʻa ʻana o ka maʻi HIV a i ʻole ka maʻi hepatitis ma kahi o 7,000 mau maʻi ma muli o ka hoʻohana ʻana i nā mea hana haumia.Ua hele mai nā haneli o nā maʻi i hoʻomaopopo ʻia i nā keʻena olakino i koho ʻia i ka lā 30 Malaki e loaʻa i nā hoʻokolohua no ka maʻi hepa B, hepatitis C, a i ʻole HIV.

Manaʻo mākou e hoʻohana i ka mea lima niho Disposable.


Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-31-2022